luchtmeting asbest

Leuk dat u ons bezoekt, dank daarvoor! Overweeg je een luchtonderzoek te laten uitvoeren? dan zit je goed ! Wij kunnen je goed helpen!

Wij doen luchtmetingen voor elke vraagstelling waaronder ook luchtmetingen asbest deeltjes voor zowel zakelijke als particulieren klanten in heel Nederland en België!  

luchtkmeting asbest

Wat kunnen wij voor je betekenen?

arbo luchtonderzoekWij kunnen je helpen met luchtonderzoek om de bloostelling van stoffen bij medewerkers vast te stellen om gegarandeerd te voldoen aan Arbo regelgeving en bijhorende NEN normen.

ziek door lucht Ervaar je een slechte lucht of gezondheidsklachten in je woning, kantoor of school? Wij doen luchtmetingen naar asbest deeltjes met een goudfilter en vele luchtmetingen meer.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

  • Advies op maat, úw probleem wordt opgelost
  • U krijgt voorrang bij laboratoria
  • Binnen 24 uur op locatie voor meting of monstername
  • Niet alleen inzicht in het probleem, wij reiken u de oplossing aan
  • Kennis en ervaring als binnenmilieu expert sinds 1986

luchtonderzoek luchtonderzoek

Luchtmeting asbest

Strooming kan voor u meten of, en in welke mate er zich asbest in de lucht bevindt. Dat doen wij door een luchtmeting asbest. Ook voeren wij asbest inventarisaties en asbest verwijdering uit.

Het uitvoeren van een luchtmeting asbest is van groot belang om te bepalen of deze schadelijke stoffen aanwezig zijn en mogelijk dus een risico voor de gezondheid vormen. Een dergelijks asbest luchtonderzoek wordt onder andere uitgevoerd na renovaties en na de sloop van objecten, om te bepalen of er asbest is vrijgekomen tijdens de werkzaamheden.

korte uitleg luchtmeting asbestdeeltjes

Wilt u weten of er asbest in de lucht hangt?luchtmeting asbest

Wij kunnen luchtmetingen voor u uitvoeren om asbest-concentraties in de lucht te bepalen na bijvoorbeeld asbestverwijdering. Vraag meteen uw offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

U kunt ook bij Strooming terecht voor het href="https://www.strooming.nl/asbest/asbest-inventarisatie/">inventariseren van de asbest risico's binnen uw object. 

Hoe gaat een luchtmeting asbest in zijn werk?

Met speciale meetapparatuur worden er monsters genomen om u zo snel mogelijk duidelijkheid te geven of er wel of geen asbest in de lucht hangt.

Welke normen hanteren wij bij een luchtmeting asbest?

De luchtmetingen worden uitgevoerd volgens de ISO14966, NEN2990, NEN2991 en de NEN2939.

Neem contact op met Strooming.

Luchtmeting asbest laten uitvoeren? Bel Strooming:

010- 220 34 99
Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.