Leuk dat je ons bedrijf bezoekt! Binnenmilieu advies nodig? Wij helpen je van A tot Z Ervaring sinds 1986!

Advies Binnenmilieu

Over Strooming binnenmilieu advies

Wij helpen u het optimale binnenmilieu te realiseren wat zorgt voor een prettige en productieve gezonde werk of leeromgeving. Ons advies binnenmilieu is altijd op maat, we kijken naar uw situatie en naar de oplossingen die voor u van toepassing zijn om uw binnenmilieu te verbeteren.

Wij adviseren vanaf u vanaf het begin van de bouw als deze nog moet plaatsvinden waarbij wij advies geven een optimaal binnenmilieu te realiseren en geven advies binnenmilieu te verbeteren bij bestaande bouw waarbij binnenmilieu problemen worden ondervonden.

Verbeteren binnenmilieu

Wij realiseren een optimaal binnenmilieu waarbij concentratie van kinderen en werknemers naar het hoogste niveau wordt gebracht. De winst die hierbij te behalen is enorm!

Rendement van het hoogste niveau!

Advies binnenmilieu

advies binnenmilieuStrooming geeft u advies over het verbeteren van uw binnenmilieu. Heeft u zelf een beeld van wat voor luchtonderzoek of meting u wilt laten verrichten, dan kunt u direct een offerte aanvragen. Indien u een specifiek binnenmilieu advies wil, laat u dan adviseren!. Dit kan middels het contactformulier via onderstaande buttons of telefonisch via 010 - 220 34 99.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Ga terug naar home arbo en binnenmilieu.

Strooming, binnenmilieu Expert

Wij zijn gespecialiseerd in binnenmilieu advies, luchtonderzoeken, geuronderzoek, legionella besmetting en legionella beheersing, ventilatie en luchtkanaal reiniging en asbest inventarisatie. Wij hebben voor ieder binnenmilieu probleem een oplossing.

Wij leveren enkel advies op maat. Hierdoor weet u zeker dat ons advies binnenmilieu op uw situatie van toepassing is.

Voordelen van Strooming zijn:

  • onze specialisten zijn snel ter plaatse
  • u krijgt voorrang voor laboratorium onderzoek
  • jarenlange ervaring op het gebied van legionella beheersing en binnenmilieu

Onlangs mochten wij meewerken aan een programma van de NOS. We werden gevraagd het binnenmilieu van een studentenhuis te bekijken en uit te leggen wat de gevaren en risico's zijn van een slecht binnenmilieu. Bekijk het fragment hier.

Binnenmilieu oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt.

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.