Azijngeur verwijderen

We gebruiken azijn voor allerlei zaken; tijdens het koken, om vieze luchtjes tegen te gaan, tegen kalkaanslag, tegen onkruid, om meubels schoon te maken en meer. Maar wat als het nu juist de geur van azijn is waar we last van hebben? Juist, dat is dan onhandig. Strooming geeft in dit blog wat tips om van die specifieke azijnlucht af te komen.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Hoe kan de geur van azijn er zijn?

Hoe kun je last hebben van de geur van een middel dat we zo vaak gebruiken? Nou… dat is niet zo ingewikkeld. Een overdaad aan azijngeur is onprettig.

Vanzelfsprekend hangt er een azijngeur in huis als u heeft geprobeerd iets schoon te maken met ietwat te veel azijn of het is in de ondergrond getrokken. Soms verdampt de geur niet, maar blijft het huis naar azijn ruiken. Dan wordt het vervelend.

Azijngeur verwijderen

Azijngeur in huis

Thuiskomen in een huis met een onprettige geur is niet fijn. Het kan ook hoofdpijnklachten of slaapproblemen veroorzaken. Verder wordt uw woonplezier erg ondermijnt als u het ongemakkelijk gaat vinden om mensen thuis uit te nodigen.

Uw huis moet een plek zijn waar u zich prettig voelt en als stankoverlast dat vergalt, is het tijd om daar iets aan te doen.

 

Hoe kom ik er vanaf?

Bij de meeste vormen van geuroverlast, is azijn een onderdeel van de mogelijke oplossingen. Dat gaat in dit geval niet op. Ventileren werkt vaak het best, maar bij een hardnekkige geur, is het niet genoeg. Luchtverfrissers hebben meestal geen zin. Met een luchtverfrisser bent u het probleem aan het verhullen, terwijl stank juist aangeeft dat er een probleem is dat opgelost moet worden.

Geuronderzoek

Een azijngeur in uw binnenmilieu kan meerdere oorzaken hebben. Vanzelfsprekend kan het gebruik van azijn eraan ten grondslag liggen, maar het is erg belangrijk om zeker te weten wat de bron van de stank is.

Bij Strooming kunnen we u hierbij helpen door middel van een geuronderzoek.

Met dit onderzoek bekijken we:

  • Of de stank een gevaar is voor de gezondheid,
  • De verschillende geurcomponenten
  • Wat de bron van de stankoverlast is
  • En hoe het probleem verder kan worden opgelost.

Na het geuronderzoek verwijderen we elke soort stank zo snel mogelijk.

 

Strooming bij azijngeur

Vlot het allemaal niet en ruikt uw huis altijd nog naar azijn? Dan is het tijd voor grotere oplossingen. Om gegarandeerd van de geuroverlast af te komen, bieden wij u een zogenaamde ozonbehandeling. Een grondige ingreep, waarna u de behandelde ruimte enkele uren niet kunt betreden. Maar het resultaat mag er zijn: weer een fijn ruikende kamer.

Heeft u last van stank in huis? Zoals bijvoorbeeld een penetrante azijngeur? Neem vooral contact op met Strooming voor een oplossing op maat.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *