Dierengeur verwijderen

Nederlanders zijn dol op huisdieren! We hebben het fijn met al onze Flappies, Lassies en Lorres. Maar hun geuren vinden we doorgaans minder prettig. In dit blog geven we een aantal handige tips om dierengeuren te verwijderen. Zo is het optimaal genieten én fris wonen met uw dieren.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Dierengeur in een schoon huis

Nee hoor, een huis waarin de geur al verraadt welk dier er woont, is niet per se een vies huis. Ook in een huis dat goed schoongehouden wordt, kunnen vieze luchtjes ontstaan.

Kattenbakken, Hondenmanden, vogelkooien: Ook als ze schoon zijn, geven ze luchtjes af.

Natte vachten en dierenurine ruiken ook en daar valt niet tegenop schoon te maken.

Als de lucht nu echt in huis blijft hangen, is het wel tijd dat probleem aan te pakken.

Strooming bij NOS Dierengeur

In een nare geur is het naar wonen

Een stinkend huis woont niet prettig. Wellicht heeft u er zelf minder last van als u een tijdje binnen bent, maar bij binnenkomst is het niet fijn. Het wordt ook minder leuk om mensen over de vloer te vragen zodra u weet dat ze even door die vieze geur heen moeten.

Stankoverlast kan ook wat klachten veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn- en slaapklachten.

 

Wel het dier, niet de geur

Het internet staat vol met tips en trucs om nare dierengeurtjes aan te pakken. Heeft u bijvoorbeeld de volgende zaken al geprobeerd?

  • Andere kattenbakken of verandering van de vulling
  • Natuurlijke luchtverfrissers
  • Plasongelukjes direct schoonmaken en de geur neutraliseren
  • Hoezen over manden heen
  • Veel ventileren

Het is maar een kleine greep uit alle huis-tuin-en-keuken-tips die er te vinden zijn.

Geuronderzoek bij blijvende overlast

Mocht blijken dat alle tips en trucs niet helpen, dan is het tijd voor een grondigere aanpak. Een nare geur in huis, betekent namelijk dat er een probleem is. Het is dus wel zaak dit aan te pakken.

Strooming kan u helpen! Dat doen wij met een zogenoemd geuronderzoek. Hiermee stellen we direct de bron van de stankoverlast vast, we onderzoeken de geurcomponenten, of het een gevaar voor de gezondheid is en hoe het opgelost kan worden.

Na het geuronderzoek helpen we u van de vieze geurtjes af.

 

Ozonbehandeling om dierengeuren te verwijderen

Het kan voorkomen dat het onderzoeken van de bron van de stankoverlast niet voldoende is om de geur aan te pakken. Soms is de stank al te erg in het huis getrokken. In dat geval kunnen we dit aanpakken met een ozonbehandeling.

Na deze behandeling is de vieze geur gegarandeerd weg. Ozon is een natuurlijke luchtzuiveraar die de geur afbreekt en de ruimte steriliseert. U begint dus weer helemaal met een schone lei, in een fris huis.

Heeft u al van alles geprobeerd, maar nog steeds last van een blijvende dierenlucht in huis? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies en een snelle oplossing.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *