Geur frituurvet verwijderen

Niets heerlijkers dan zo nu en dan de frituurpan aanzetten. We maken ons er allemaal schuldig aan. Thuis de boel klaarmaken heeft veel voordelen ten opzichte van een bezoek aan de lokale friettent. Maar een jammerlijk nadeel is de geur. Strooming geeft in dit blog wat tips om van die zware geur van frituurvet af te komen.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

De vette stank van de frituur

Lang nadat je het eten ophebt, kun je het nog ruiken; de zware walm van de frituurpan. Jammer, want zo wordt het plezier van het eten wel wat verpest. Met name wat ouder frituurvet kan overlast veroorzaken. Tot op zekere hoogte kan de geur nog lekker zijn, maar als het de boventoon gaat voeren, is de lol er wel af.

Het kan ook zijn dat u in huis last hebt van de frituurpan van de buren. Het is een zware geur die zich makkelijk verspreid en vervolgens blijft hangen.

Geur frituurvet verwijderen

Gevolgen van stank in huis

Het is erg vervelend om thuis te komen in een huis met een nare geur. Het tast uw woonplezier aan, lekker op de bank zitten in de stand is niet prettig. Ook kan het vervelend worden om andere mensen thuis uit te nodigen, u weet immers hoe het ruikt.

Als nare geuren lang aanhouden, kunnen ze ook hoofdpijn- of zelfs slaapproblemen veroorzaken. Zodra u last krijgt van geuroverlast, is het de hoogste tijd er iets aan te doen. Luchtverfrissers lossen problemen hoogstens tijdelijk op.

 

Hoe kom ik er vanaf?

In de wereld van de frituurpannen is er het een en ander te doen aan stankoverlast.

Vanzelfsprekend is het goed je af te vragen waar je de pan neerzet. Misschien is er in de schuur plek om te frituren? Dat scheelt al flink wat.

Sommige frituurpannen beweren minder luchtjes te veroorzaken. En het niet al te lang gebruiken van het frituurvet maakt ook veel uit.

Ook handig is het direct schoonmaken van de pan na gebruik. En een huis-tuin-en-keuken weetje is het opzetten van wat azijn om geurtjes tegen te gaan.

Geuronderzoek

Maar als de geur van de frituur blijft hangen, wordt het tijd om tot actie over te gaan. Hoe heerlijk frituur ook is, er continu naar ruiken, is onprettig.

Het kan zijn dat de geur in uw huis onomstotelijk veroorzaakt wordt door de frituurpan, maar dat hoeft niet. Soms is het nodig te onderzoeken wat de bron is en hoe het verholpen kan worden. Dat doen wij met een geuronderzoek. Hiermee kijken we direct ook of de stank een gevaar voor de gezondheid is.

Na het geuronderzoek verwijderen we elke soort stank zo snel mogelijk.

 

Strooming bij frituurlucht

Is het dan allemaal nog niet opgelost en blijft u zitten met een frituurlucht? Dan is het tijd voor het grotere werk. Wij bieden een ozonbehandeling aan. Een tijdrovende klus; Ruimtes die behandeld worden kunnen enkele uren niet betreden worden. Maar na een ozonbehandeling bent u gegarandeerd van de stank af!

Komt u maar niet van de stank in huis af? Bijvoorbeeld door een zware lucht van frituurvet? Neem vooral contact op met Strooming voor een persoonlijk advies.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *