Zweetvoetengeur verwijderen

 

Is het een kaasachtige geur, of ruikt het juist meer ammoniak-achtig? We zijn het niet altijd met elkaar eens als het gaat om de geur van zweetvoeten. Wel vinden de meeste mensen het een penetrante en nare stank – die ze het liefst kwijt zijn. In de sociale omgang kunnen zweetvoeten echt een probleem vormen. Intussen komen we ze wel allemaal tegen; In de sportschool, op het werk of thuis. Wilt u deze vieze geur tegengaan? Strooming helpt u graag met tips.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

 

Zwetende voeten tegengaan

Voor het tegengaan van zweetvoeten bestaan veel tips en trucs. Voeten droog en schoon houden is de beste methode, verder zijn luchtige schoenen en korte voetbaden verstandig. Ook zijn er huis- tuin-en-keuken-tips te vinden zoals je voeten weken in zwarte thee.

Zweetvoetengeur verwijderen

 

Verschillende zweetluchten

Het is goed om te onthouden dat geuren relatief zijn. Wat voor de een duidelijk een zweetlucht is, is voor de ander iets anders. Een zweetlucht in huis of op de werkplek hoeft niet per se van zweetvoeten te komen. Andere oorzaken van een zweetlucht kunnen in het binnenmilieu zijn bijvoorbeeld:

Vieze schoenen of jassen in de hal, problemen met het riool, schone was die te lang in de machine heeft gezeten, schimmel, viezigheid achter radiatoren, huisdieren, slechte ontluchting, bodemvervuiling en nog veel meer.

Een zweetgeur kan dus ook gevaar met zich meebrengen. Gaat het bijvoorbeeld niet om zweetvoeten, maar om chemische gassen? Dan kan dat slecht zijn voor de gezondheid. Neem stankoverlast dus altijd serieus, zeker als het in huis blijft hangen.

 

Weet wat je ruikt

Het is dus belangrijk om zeker te weten wat je ruikt. Daarbij kan een geuronderzoek een uitkomst zijn. De vragen die met een geuronderzoek worden beantwoord, zijn:

  • Is de geur een gevaar voor de gezondheid?
  • Welke geurcomponenten zijn het?
  • Waar zit de bron van de geur?
  • Hoe lossen we het probleem op?

Gaat het echt om zweetvoeten? Dan is het vervelende nieuws dat een zweetgeur zich overal in hecht. Schoenen schoonmaken en kleding wassen, bieden niet altijd de oplossing.

 

Strooming bij zweetvoetengeur

Heeft u al veel gedaan om de stankoverlast te verhelpen, maar lukt dat niet? Met een geuronderzoek kunnen onze experts snel de oorzaak van het probleem achterhalen. En u passende oplossing bieden.

Bij hardnekkige stank kan een ozonbehandeling het antwoord zijn! Met deze behandeling helpt Strooming u gegarandeerd van de vieze geurtjes af. Met speciale apparatuur wordt vervuilde lucht aangezogen, gesteriliseerd met ozon en daarna schoon weer uitgeblazen. Ozon klinkt vaak negatief, mensen associëren het met milieuproblemen, maar ozon is feitelijk een natuurlijke luchtzuiveraar. Denk ook aan de ozonlaag die uv-straling tegenhoudt. Een ideale oplossing dus, ook voor het verwijderen van een zweetvoetengeur.

Neem vooral contact op met Strooming voor een advies op maat.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *