Desinfectie

Waarom een desinfectie uitvoeren?

Indien na een microbiologisch onderzoek zie (video luchtonderzoek) blijkt dat er een microbiologische vervuiling aanwezig is, is het mogelijk een eenmalige of periodieke desinfectiebehandeling uit te voeren. Afhankelijk van de vervuiling kunnen wij een passende desinfectie uitvoeren, van zowel de luchtbehandelingskast, ruimtes en de ventilatieroosters.

Na het desinfecteren zal de microbiologische vervuiling zijn teruggebracht binnen de grenswaarde. In sommige gevallen wordt ook voor preventieve desinfectie gekozen, uiteraard is dit ook mogelijk.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Filmpje van ons over het binnenmilieu:

Waar moet u aan denken bij een desinfectie van luchtbehandelingskast (L.B.K)?

Componenten in de luchtbehandelingskast worden gedemonteerd. Hierna behandelen wij de luchtbehandelingskast met chemicaliën die onder hoge druk worden aangebracht. Extra aandacht schenken wij aan de verwarming- en koeler blokken. Na reiniging van de installatie wordt het geheel gedesinfecteerd. (informatie video onderhoud klimaatinstallaties door Sam de Ligt CEO Strooming )

Desinfecteren van gebouw, ruimtes, containers, kratten en ander oppervlak:

Bij het desinfecteren van ruimtes wordt de gehele ruimte en alles wat aanwezig is gedesinfecteerd, hierbij kunt u denken aan de vloeren, meubels, wanden en plafonds.

Desinfectie en/of reiniging

Het kan nodig zijn uw luchtbehandelingskast, of ruimtes te desinfecteren. Ook kan het zijn dat uw kanalen gereinigd moeten worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina’s hierover.

Desinfectie micro-organisme

 Desinfectie binnenmilieuvervuilde luchtbehandeling desinfectie binnenmilieu

Staat het gewenste onderzoek er niet tussen kijk dan bij onze overige parameters of vraag dit even bij ons na.

Advies

Heeft u zelf een beeld van het onderzoek dat u wilt laten verrichten, dan kunt u direct een offerte aanvragen. Indien u hierover geadviseerd wilt worden kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Dit kan middels het contactformulier of telefonisch 010 – 220 34 99. Wij staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen op het gebied van het verbeteren van het binnenmilieu.

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.