Wij verhelpen geur en zware stankoverlast gegarandeerd!

Geuronderzoek met oplossing

Heeft u zware stank of een licht irriterend geurprobleem? Wij analyseren de geur en bieden de oplossing!

Wij werken voor zowel zakelijk als particulieren klanten in Nederland en België!

 • Advies op maat, úw probleem wordt opgelost
 • U krijgt voorrang bij laboratoria
 • Binnen 24 uur op locatie voor meting of monstername
 • Niet alleen inzicht in het probleem, wij reiken u de oplossing aan
 • Kennis en ervaring als binnenmilieu expert sinds 1986

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Voor particulier geuronderzoek klik hier

Over Strooming geuronderzoekNederland en België geuronderzoek 

Vragen welke wij beantwoorden met geuronderzoek?

geuronderzoekIs het een gevaar voor de gezondheid?

geuronderzoekWelke geurcomponenten zijn het?

geuronderzoekWaar zit de bron van de geur ?

geuronderzoekHoe lossen we het op ?

Hoe gaat het in zijn werk?

geuronderzoekWij doen een brede screening naar geurcomponenten welke chemisch dan wel microbiologisch worden geanalyseerd.

oplossing voor stank en geurproblemenGeurcomponenten worden aan een bron gekoppeld en op basis daarvan geven wij duidelijk advies hoe dit probleem op te lossen.

oplossing voor stank en geurproblemen geur verwijderenIndien de bron duidelijk is, kunnen wij de geur gegarandeerd verwijderen  

Laat je vrijblijvend adviseren !

luchtonderzoek luchtonderzoek

Voor meer informatie over geuronderzoek lees dan verder

Wij analyseren de situatie door middel van diverse technieken en onderzoek en geven een duidelijk advies om uw geurprobleem te verhelpen. Dit kan een aanpassing zijn, dan wel neutralisatie of vernietiging van de geur.

Heeft u een Geurprobleem?

Wij lossen geurproblemen gegarandeerd op! welk geurprobleem u ook heeft:

geur in het bedrijf bij productie, varkensstallen, woningen en kantoren wij hebben hier een oplossing voor en verwijderen de geur gegarandeerd. 

Vervelende geuren welke wij opsporen en verwijderen

 • Zweet geur
 • Bedorven boter geur
 • Rotte eieren geur
 • Chloor geur
 • Ammoniak geur
 • Rioolgeur
 • Muffe geur
 • Wietgeur
 • Lijkengeur
 • Vleesverwerking 
 • Penetrante geur
 • Chemische geur
 • Urine geur
 • Ongedierte geur
 • Putlucht geur
 • Zuren geur
 • Rook geur na brand
 • Sigaretten geur

Hoe gaat een geuronderzoek in zijn werk?

Je geeft een beeld van het geurprobleem door uitleg van de situatie, op basis van de situatie stellen wij een gepast geuronderzoek aan je voor, hiervoor gebruiken wij onze kennis van geur en stankproblemen, welke wij hebben opgedaan bij de vele geur en stankproblemen die wij in de jaren zijn tegengekomen, zowel zakelijk als particulier, groot of klein geurprobleem, wij hebben de oplossing! 

Wij beschikken over de kennis van geurproblemen in combinatie met meetinstrumenten en laboratorium technieken wat maakt dat wij een advies kunnen geven hoe dit op te lossen, zo simpel is het!

Wij geven je een beeld of het geurprobleem of stank een gevaar voor de gezondheid is en waar deze geur mogelijk vandaan komt, tevens bieden wij een duidelijke oplossing. 

Buiten laboratorium onderzoek gebruiken wij diverse andere technieken om vast te stellen waarom geuren in bepaalde ruimtes aanwezig zijn denk hierbij aan camera's om achter muren te kijken en gasdetectie technieken om alle soorten geuren op te sporen.

Indien de oorzaak van de geur duidelijk is, kunnen wij de geur verwijderen.

Groot of klein geurprobleem, wij lossen uw probleem op!

Wij maken onderscheid tussen particulier en zakelijk en dit verschil zit hem in prijs en diepgang van onderzoek, beide onderzoeken zijn doeltreffend en lossen problemen op, het zakelijk onderzoek gaat alleen iets verder in analyse van geurcomponenten. Indien alle gegevens van het geuronderzoek bekend zijn geven wij een advies hoe dit geurprobleem te verhelpen, en ook daar hebben wij onze technieken voor. Wij beschikken over verschillende geur verwijdering technieken om de geur of stank te verwijderen. 

Filmpje met informatie over geuronderzoek bij geurprobleem

Wilt je advies over een geurmeting of geuronderzoek?

Laat een bericht achter via ons contact formulier of bel ons op met uitleg over uw geurprobleem, dit is waar wij goed in zijn en vinden het dan ook geweldig leuk dit probleem voor je op te lossen.

Voor meer informatie en/of een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons:

Telefoon: 010 - 220 34 99 of middels contactformulier. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

Foto's geuronderzoek n.a.v. geurprobleem

geuronderzoek L.B.K fijnstof kantoorair sampler geuronderzoekluchtpomp met tedlerback voor geuronderzoek naar stankklachtengeuronderzoek voedingsbodemgaszak voor geuronderzoekgeuronderzoek stankklachten voedingsbodem vervuildgeurprobleem

Stankoverlast of geurprobleem bij bedrijven lossen wij simpelweg op!

Veel bedrijven hebben te maken met stankoverlast of bepaalde geur in het productie gedeelte en veroorzaken stankoverlast in en buiten het bedrijf. Nogmaals wij hebben voor ieder geurprobleem een oplossing! laat een geuronderzoek uitvoeren en geur wegnemen!

Stankklachten of geur zonder enige aanleiding

Stankklachten en geurproblemen kunnen ook zonder enige verwachte aanleiding door een bepaalde fabricage fout in bouwmateriaal of door oplosmiddelen worden veroorzaakt welke bij bijvoorbeeld opwarming waarneembaar worden. Gassen zoals waterstofsulfide vanuit een rottingsproces zijn veel voorkomende geurproblemen die wij tegenkomen, gevaar is soms ruik je het wel en soms weer niet, dit komt doordat bepaalde gassen het reukorgaan kunnen verlammen. ook kunnen bepaalde schimmels in grond of muren een oorzaak zijn of een ammoniak geur geven dan wel urine geur. Zoveel geuren en zoveel problemen maar wij kunnen u daarmee van A tot Z helpen middels het geuronderzoek!

luchtonderzoek luchtonderzoek

Stoffen welke een geurprobleem geven en stank veroorzaken

 • Indool (faeces - in lage concentraties ruikt het echter naar bloemen)
 • Pyridine (zeer onaangenaam van geur maar komt in zeer lage concentraties in tal van genot- en voedingsmiddelen voor)
 • Propaanzuur (zweet)
 • Butaanzuur (bedorven boter)
 • Ozon gas met een prikkelende geur
 • Waterstofsulfide (rotte eieren) Kan reukorgaan verlammen
 • Chloor
 • Ammoniak kenmerkende sterke geur
 • Broom
 • De meeste thiolen (ook wel mercaptanen genoemd)
 • schimmel ( muffe geur)
 • Wietgeur
 • lijkengeur
 • vleesverwerking 

Stank klachten en geurklachten in relatie tot gezondheid

Stankoverlast staat niet per definitie in relatie tot gevaar voor de gezondheid. geur kan namelijk bij heel veel stoffen onder de toegestane waarde worden waargenomen en sommige geuren zijn wel vervelend zoals bak en braadluchten, wietlucht maar is dan dus niet gevaarlijk. schimmels kunnen wel een gevaar voor de gezondheid zijn, je kunt goed ziek worden van schimmel. Wij lossen simpele geurproblemen en gecompliceerde geurproblemen op of het gaat om overlast van kookgeuren, urine geur en wietgeur het is voor ons niet onbekend. 

geurproblemen en Stankklachten heel gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid

Er zijn ook heel veel stoffen en gassen die super gevaarlijk voor de gezondheid zijn neem de geur van rotte eieren die kan H2s bevatten ofwel waterstofsulfide genoemd dit is een geurprobleem om serieus te nemen en is levensgevaarlijk, komt voort uit een rottingsproces vanuit het riool of iets anders wat aan het rotten is denk aan kadavers, dode muizen een ammoniak geur. Formaldehyde uit spaanplaten of meubels en uiteraard de verschillende soorten schimmels andere gevaarlijke componenten die vrij kunnen komen, zijn wel degelijk zeer schadelijk voor de gezondheid.

Wat moet je doen bij een geurprobleem? een geur die je ruikt die je niet kan definiëren?

Eigenlijk is geur waar je last van hebt, iets wat je aan moet pakken, niet zelf want je leven kan op het spel staan zeker bij gassen zoals rotte eieren lucht, dit is niet overdreven bepaalde gassen kun je na een bepaalde tijd niet meer ruiken omdat deze het reuk orgaan verlamd. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen aangeven of het wel of niet veilig is. schimmels kun je soms niet met het blote oog zien maar kunnen wel in de lucht hangen en een bepaalde geur geven, het geuronderzoek geeft dus duidelijkheid en kan zo gericht worden aangepakt.

Specialistisch geuronderzoek bij geurprobleem?

Dan kunnen wij u compleet van dienst zijn uw geurprobleem op te lossen!

Zodoende laten bedrijven en particulieren deze stank klachten of vervelende zorgwekkende geurproblemen door ons onderzoeken door middels geuronderzoek op tot oplossing van geurprobleem te komen. Wij hebben een berg ervaring en handige apparatuur en laboratorium technieken om uw geurprobleem op te lossen. Als wij weten wat de geur is kunnen wij de geur verwijderen door deze te neutraliseren.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Doel Geuronderzoek en ja wij kunnen dit het beste! 

Voornaamste doel bij dit soort luchtonderzoek is vaststellen of de stank en geur klachten een gevaar voor de gezondheid zijn en tevens waar de geurcomponenten uit bestaan als we dat weten lossen wij het gewoon op! het is bij ons dus niet alleen maar onderzoek naar de geur maar het probleem moet worden opgelost en ja dat kunnen wij dus ook, ons geuronderzoek lost het geurprobleem op, en ja dat kunnen wij als enige.

Indien geuren of stank klachten niet aan bepaalde processen, materiaal of slechte hygiëne te relateren zijn, kan dit geuronderzoek duidelijkheid geven over de veroorzaker van de geur en stankklachten en uw geurprobleem oplossen, door de stoffen aan iets te relateren en stank of geurprobleem op te sporen. U werkt bij ons met een groot netwerk van geurdeskundige om uw geurprobleem op te lossen, daarbij richt het onderzoek zich op het oplossen van stank en geuren! vrijwel niemand kan dat!

Voordeel van een Geuronderzoek

Het vaststellen of de geur een gevaar voor de gezondheid is, is goed te achterhalen, dat kan een geruststelling geven indien dit wordt gerapporteerd. Dit zal gezondheidsklachten die ontstaan door psychische onrust bij vermoeden van gevaarlijke stoffen in de lucht bijvoorbeeld bij medewerkers wegnemen en indien hoog ziekteverzuim aanwezig is terugbrengen naar een normale situatie. En als het geen gevaar voor de gezondheid meer is en tevens geen geurprobleem meer hebben wij ons werk goed gedaan!

Nadeel van een Geuronderzoek bij geurproblemen

Nadelen van geuronderzoek is dat er diverse stoffen tot ver achter de komma gevonden kunnen worden en gerelateerd kunnen worden aan vele materialen en stoffen in diverse producten. We praten hier over stoffen welke door middel van detectie en laboratorium onderzoek tot ver achter de komma kunnen worden gevonden, op PPB niveau dus. Maar ook ten alle tijden bied het geuronderzoek de oplossing voor het geurprobleem. Elke geur kunnen wij met gepaste techniek verwijderen.

Kortom, geurproblemen en stankklachten verhelpen wij met ons geuronderzoek!

luchtonderzoek luchtonderzoek

Wij lossen geur overlast gegarandeerd op!

luchtonderzoek luchtonderzoek

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Stankklachten en geur betekend niet per definitie gevaar

Wel is het zo dat geur of stankklachten tot ver onder de grenswaarde op zeer lage waarde kan worden waargenomen. Indien stoffen duidelijk in hoge waarde worden aangetroffen is het een stuk makkelijker de stank klachten en geur klachten te definiëren.

Vervolg geuronderzoek stank klachten en geur

Tevens kan het zijn dat er een geuronderzoek wordt uitgevoerd en er wel stoffen vanuit bepaald materiaal worden aangetroffen maar dat die stof zoals een oplosmiddel in diverse materiaal word gebruikt. kan dus verder onderzoek nodig zijn om duidelijkheid te krijgen, mocht je meer duidelijkheid willen. geur is eigenlijk altijd op te lossen middels ons geurenonderzoek

Geen gevaar voor de gezondheid vanuit geuronderzoek maar wel klachten

Prima, zorg weggenomen, geen gevaar voor de gezondheid omdat alles binnen de grenswaarde valt, met het geuronderzoek wat we hebben uitgevoerd maar er je zit nog wel met die geur! En lang in een bepaalde geur zitten kan enorm irriteren en alsnog gezondheidsklachten geven. Wij geven dus na het onderzoek een duidelijk advies om de geur te verwijderen, zodat je geen geurprobleem meer hebt. 

Goed geuronderzoek door deskundige

Een goed geuronderzoek om stank klachten te achterhalen en op te lossen vraagt deskundigheid, van de adviseur met een goed netwerk van laboratoria en specialisten om een stankprobleem ook daadwerkelijk op te lossen. Mensen ruiken een geur of bepaalde stank en denken “wellicht terecht” dat daar ook de gezondheidsklachten vandaan komen maar dat kan dus ook een andere reden hebben. Wellicht licht de bron buiten het gebouw. hoe dan ook het moet weg, wij kunnen dit! geur verwijderen doen wij ook.

Bekijk ook onze andere pagina's gerelateerd aan geuronderzoek

Kosten geuronderzoek

Geuronderzoek kan erg prijzig zijn indien er veel inventarisatie werk aan te pas komt maar wij bieden verschillende soorten geuronderzoek aan altijd passend voor jou situatie. Het onderzoek naar geuren door middel van monstername en analyse verschilt erg per soort geurprobleem, wat onderzocht moet worden. Het is dan ook het beste vooraf zoveel mogelijk informatie te hebben. Voor particulieren hebben wij een standaard oplossing geuronderzoek. Basis is in beide gevallen geur analyseren en geur neutraliseren dan wel geurbron wegnemen.

Let op: Voor particulieren bieden wij het particulier binnenmilieu onderzoek aan.

Wilt u advies over een geuronderzoek?

Strooming geuronderzoek bureau en verwijderen van geur en stank

Als het om geuronderzoek gaat kunnen wij als de beste van dienst zijn, laat u adviseren zodat wij een gepast geuronderzoek voor u kunnen samenstellen. Wij zitten in Rotterdam maar werken door het gehele land ook in België . Onze specialisten worden per regio ingedeeld wat in prijs voor u als klant geen verschil maakt. Onze kracht is snelheid vandaag een geurprobleem, dan moet het ook vandaag worden opgepakt, daarbij lossen wij het geurprobleem op, iets wat andere niet kunnen. Geur verwijderen en stank verwijderen.

Voor meer informatie of vragen zie contactformulier 

Dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op of bel ons op 010 220 34 99 voor direct contact

luchtonderzoek luchtonderzoek

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.