Geuronderzoek: de oplossing voor uw overlast

Stankoverlast? Dan kunt u bij Strooming terecht voor een geuronderzoek. Met behulp van geavanceerde detectie- en meetinstrumenten achterhaalt Strooming snel wat het probleem is in uw binnenmilieu – en of u hierdoor gezondheidsrisico’s loopt. Wij doen een breed geuronderzoek naar de verschillende componenten in de lucht, om zo een beeld te krijgen van de oorzaak van de stank. Wij werken voor zowel zakelijke als particulieren klanten in Nederland en België, dus u kunt in iedere situatie bij ons terecht.

 • Advies op maat, úw probleem wordt opgelost
 • U krijgt voorrang bij laboratoria
 • Binnen 24 uur op locatie voor meting of monstername
 • Niet alleen inzicht in het probleem, wij reiken u de oplossing aan
 • Kennis en ervaring als binnenmilieu expert sinds 1986

luchtonderzoek luchtonderzoek

Geuronderzoek Voor particulier geuronderzoek klik hier

GeuronderzoekNederland en België geuronderzoek 

Vragen welke wij beantwoorden met geuronderzoek?

geuronderzoekIs het een gevaar voor de gezondheid?

geuronderzoekWelke geurcomponenten zijn het?

geuronderzoekWaar zit de bron van de geur ?

geuronderzoekHoe lossen we het geurprobleem op ?

Hoe gaat het in zijn werk?

De experts van Strooming doen een brede screening naar geurcomponenten. Die worden chemisch of microbiologisch geanalyseerd. Geurcomponenten worden aan een bron gekoppeld en op basis daarvan geven wij duidelijk advies hoe u het probleem in uw woning of bedrijf kunt (laten) oplossen. Dat is vrijwel altijd mogelijk.

Laat u vrijblijvend adviseren !

luchtonderzoek luchtonderzoek

Meer over geuronderzoek

Stankoverlast kan uw woon- en werkgenot flink bederven. Daarom analyseren wij zulke situaties door middel van verschillende technieken en onderzoeken. Vervolgens krijgt u een duidelijk advies om uw geurprobleem te verhelpen. Dit kan een aanpassing zijn in het gebouw of een neutralisatie of vernietiging van de geur.

Heeft u ook een geurprobleem?

Bij Strooming lossen geurproblemen gegarandeerd op! De afgelopen jaren hebben we iedere soort stank behandeld die u zich kunt voorstellen. Bijvoorbeeld stank door bedrijfsmatige productie, varkensstallen, chemische dampen en nog veel meer. Bij ons vindt u een gegarandeerde oplossing voor  onder andere de volgende vieze geuren:

 • Zweet
 • Bedorven boter
 • Rotte eieren
 • Chloor
 • Ammoniak
 • Riool
 • Muffe geur
 • Wiet
 • Lijkengeur
 • Vleesverwerking 
 • Penetrante geur
 • Chemische geur
 • Urine
 • Ongedierte
 • Putlucht
 • Zure geur
 • Rook
 • Sigaretten

En zo zijn er nog veel meer luchtjes die om geuronderzoek vragen. Neem dus contact met ons op als u hulp nodig heeft.

geuronderzoek L.B.K fijnstof kantoorair sampler geuronderzoekluchtpomp met tedlerback voor geuronderzoek naar stankklachtengeuronderzoek voedingsbodemgaszak voor geuronderzoekgeuronderzoek stankklachten voedingsbodem vervuildgeurprobleem

Meten is weten

U legt ons het (geur)probleem uit en op basis daarvan stellen wij een gepast geuronderzoek voor. Dankzij de vele geur- en stankproblemen die wij in de jaren zijn tegengekomen, kunnen wij situaties snel inschatten. Of u nu zakelijk of als particulier last heeft van stankoverlast, mild of ernstig, wij bieden de oplossing! 

Met onze kennis van geurproblemen – in combinatie met meetinstrumenten en laboratoriumtechnieken – maakt dat wij snel een advies en oplossingen kunnen bieden. Ook gebruiken wij diverse andere technieken om vast te stellen waarom geuren in bepaalde ruimtes aanwezig zijn. Denk hierbij aan camera's om achter muren te kijken en gasdetectie-technieken om alle soorten geuren op te sporen.

Als de oorzaak van een geur duidelijk is, kunnen wij die voor u verwijderen. Gegarandeerd.

Groot of klein geurprobleem: wij lossen het op

Wij maken onderscheid tussen particulier en zakelijk geuronderzoek. Het verschil zit hem vooral in tarief en diepgang van onderzoek. Uiteraard zijn beide onderzoeken doeltreffend en oplossingsgericht. Het zakelijk onderzoek gaat alleen iets verder in de analyse van geurcomponenten.

Zodra alle gegevens van een geuronderzoek bekend zijn, geven wij een advies hoe u het probleem kunt verhelpen. Ook daar hebben wij onze middelen voor als u dit zelf niet kunt. Wij beschikken bijvoorbeeld over verschillende geurverwijderingstechnieken om de geur of stank te verwijderen. 

Wilt u advies over een geurmeting?

Ontzettend vervelend dat u last heeft van stankklachten. Gelukkig vinden wij het bij Strooming geweldig om dit probleem voor u op te lossen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Laat u vrijblijvend adviseren:

luchtonderzoek luchtonderzoek

Zet uw gezondheid niet op het spel

Eigenlijk is geur een symptoom van een achterliggend probleem dat u aan moet pakken. Zeker bij giftige gassen zoals een rotte eierenlucht. Uw gezondheid en soms zelf uw leven staan dan op het spel. Dit is niet overdreven. Bepaalde gassen ruikt u na een bepaalde tijd niet meer omdat ze het reukorgaan verlammen.

Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen aangeven of gassen en geuren onveilig zijn. Om nog een voorbeeld te geven: schimmels kunt u soms niet met het blote oog zien, maar ze kunnen wel in de lucht hangen en een bepaalde geur geven. Met alle gevolgen van dien. Het geuronderzoek geeft daarover duidelijkheid.

Specialistisch geuronderzoek

Bij Strooming kunnen wij u compleet van dienst zijn om uw geurprobleem op te lossen. Bedrijven en particulieren laten bij ons stankklachten of vervelende of zorgwekkende geurproblemen onderzoeken door middel van  geuronderzoek, om zo tot een oplossing van het geurprobleem te komen.

Wij hebben daarvoor een berg ervaring, handige apparatuur en snelle laboratoriumtechnieken in huis. Als wij weten wat er aan de hand is, kunnen wij de geur verwijderen. Bijvoorbeeld door die te neutraliseren of door de bron te verwijderen.

luchtonderzoek luchtonderzoek

Doel van het onderzoek

Het voornaamste doel bij dit soort luchtonderzoek is vaststellen of de stank- en geurklachten een gevaar voor de gezondheid opleveren. En natuurlijk willen we weten waar de geurcomponenten uit bestaan, zodat we snelle maatregelen kunnen treffen. Wij doen dus niet alleen onderzoek naar de geur, maar ook naar de oplossing. En ja… dat kunnen wij als de beste! Wij hebben een groot netwerk van geurdeskundigen die uw probleem gegarandeerd verhelpen.

Voordelen

Het is goed te achterhalen of een vervelende geur in uw binnenmilieu een gevaar voor de gezondheid is. Zo ja: dan wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen. Zo nee, dan kan de uitslag veel onrust wegnemen, bijvoorbeeld bij medewerkers. Zo kunnen bedrijven een hoog ziekteverzuim terugbrengen naar een normale situatie. Zodra de stank en eventuele gevaren zijn verholpen, hebben we bij Strooming ons werk goed gedaan.

Nadelen

Een geuronderzoek kan ontzettend veel uitslagen geven. De metingen en apparatuur zijn zo nauwkeurig dat we diverse stoffen kunnen vinden. Dat is fijn, maar ook weer niet. We praten hier namelijk over stoffen die tot ver achter de komma gevonden kunnen worden, op PPB niveau dus. En die gelieerd kunnen zijn aan allerlei producten, materialen of processen.

Dat maakt het soms ingewikkeld om direct de bron aan te wijzen. Desondanks biedt ons geuronderzoek de oplossing voor uw geurprobleem. De ene keer vraagt het alleen wat meer speurwerk dan de andere keer.

Kortom: geur- en stankklachten verhelpen wij met ons geuronderzoek!

Gecertificeerd en deskundig

Een goed geuronderzoek vraagt deskundigheid. Van de adviseur, van een goed netwerk van laboratoria en van specialisten die het stankprobleem daadwerkelijk oplossen. Bij Strooming vindt u dit allemaal onder één dak.

Gerelateerde pagina’s:

Kosten

Geuronderzoek kan erg prijzig zijn. Zeker als er veel inventarisatiewerk aan te pas komt. Gelukkig bieden wij verschillende soorten geuronderzoek aan, zodat er voor ieder budget genoeg mogelijkheden zijn. Voor particulieren hebben wij een standaard oplossing geuronderzoek in het leven geroepen: het particulier binnenmilieu onderzoek. Wij analyseren de stank, nemen de bron weg of neutraliseren de geurcomponenten.

Vandaag een probleem? Vandaag een geuronderzoek

Geuronderzoek laten doen? Zorg dan dat u alvast zoveel mogelijk informatie verzamelt en neem contact op. Wij adviseren u dan gratis en vrijblijvend. Daarna stellen wij graag een gepast geuronderzoek voor u samen. Vervolgens verwijderen wij iedere soort stank zo snel mogelijk. Indien nodig, komen we vandaag nog.

 

Bel ons op 010 220 34 99 voor direct contact of:

luchtonderzoek luchtonderzoek

Wij lossen geur overlast gegarandeerd op!

luchtonderzoek luchtonderzoek

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.