Leuk dat je ons bedrijf bezoek, dank daarvoor! wij kunnen je goed helpen met alle soorten luchtmetingen naar gevaarlijke stoffen! wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten!

Over Strooming gevaarlijke stoffen laten metengevaarlijke stoffen meten in NL en BE

  • Advies op maat, úw probleem wordt opgelost
  • U krijgt voorrang bij laboratoria
  • Binnen 24 uur op locatie voor meting of monstername
  • Niet alleen inzicht in het probleem, wij reiken u de oplossing aan
  • Kennis en ervaring als binnenmilieu expert sinds 1986

luchtonderzoek luchtonderzoek

Gevaarlijke stoffen meting (VOC)

Wilt u weten of er bij u op locatie gevaarlijke stoffen aanwezig zijn? wij kunnen voor u diverse soorten luchtonderzoek uit voeren om aan deze wens te voldoen. Wij kunnen u adviseren bij het samenstellen van een luchtonderzoek of meting. Interesse in een gevaarlijke stoffen meting? Neem contact op met Strooming.

  • Alle soorten detectie monstername denk aan VOC’ s, O2, LEL, H2S, NH3,SO2,CL2, NO, NO2,NOx Enz. ( binnen 24 uur detectie uitzonderingen met specifieke detectie)

Strooming bekend van T.V! RTL7

Projectmatig gasdetectie, analyse en gevaarlijke stoffen meting

De primaire doelstelling van het monitoren van lucht is om de omgevingslucht bij een plek te analyseren tijdens of voorafgaand aan corrigerende maatregelen. Met behulp van een reeks van vastgestelde protocollen en acties, Strooming beheert de belangrijkste aspecten van de lucht controle voor klanten. Belangrijkste doelstellingen zijn:

voorafgaande controle op niveaus van verbindingen in de lucht of tijdens de corrigerende maatregelen; documenteren van de omgevingslucht, en het identificeren van de noodzaak om verzachtende vermindering acties om het niveau van de lucht doelverbindingen terug te dringen.

Typische faciliteiten die een omgevingslucht monitoringsysteem moeten omvatten chemische fabrieken, procesinstallaties, industriële installaties, sanering en Superfund sites, stortplaatsen, en gevaarlijk afvalverwerking faciliteiten.

Onze klanten profiteren van expertise en luchtkwaliteit professionals, die bieden meetbare project ervaring in de huidige regelgeving. Wij vertegenwoordigen gezamenlijk tientallen jaren van organisatorische kennis, en zijn in staat projectmatig onze expertise op tijd en binnen het budget af te ronden dit betekend niet de goedkoopste maar voldoen aan de doelstelling van het project waarin het gehele project in doelstelling wordt geanalyseerd.

gevaarlijke stoffen metingstank opsporen eventueel gevaarlijke stoffengiftige stoffen onderzoeken Gaszak snelle monstername chemische analyse gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen binnenmilieu

Strooming heeft ontworpen, geïnstalleerd en gebruikt de luchtkwaliteit en de meteorologische meetsystemen die daarbij horen en verzameld en analyseert puntbronnen en omgeving emissies uit binnen- en externe bronnen om een compleet beeld te krijgen. Deze ervaring omvat het gebruik van continue samplers en diverse bemonstering media, luchtzakken en detectieapparatuur voor gevaarlijke stoffen.

Detectie apparatuur gevaarlijke stoffen, gasmeten en analyseren

Als onderdeel van de lucht bewaking, maken wij gebruik van geavanceerde gas-meettechnologie die in staat is snel te analyseren op vluchtige organische stoffen (VOS) en een aantal semi-vluchtige organische stoffen wij detecteren en analyseren aan deel-per-miljard (PPB) niveaus. Daarnaast zijn wij in staat op te sporen en te kwantificeren van de massa van de VOC en speciale VOC verbindingen op gram gram niveaus.

Gevaarlijke stoffen laten onderzoeken voor wie ook?

Verontreinigde bedrijfsterreinen, plaatsen waar in het verleden verontreiniging heeft kunnen plaatsvinden en nu moet worden vrijgegeven, maar ook geur en stankklachten met ons geuronderzoek zijn veelvoorkomende onderzoeken die wij uitvoeren voor onze klanten.  Voedsel en drank productie-installaties zijn voorbeelden waarbij snelle analyse gas detectie technologie een belangrijke rol speelt in het toezicht van luchtkwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Foto’s gevaarlijke stoffen meting VOC

gevaarlijke stoffen onderzoek vluchtige organische stoffen onderzoek voc meten VOC onderzoek

Hoe gaat een gevaarlijke stoffen meting in zijn werk?

Strooming beschikt als één van de weinige bureaus in Nederland over een meter welke vrijwel alle vluchtige organische stoffen kan meten. U weet na deze meting of er gevaarlijke stoffen in de lucht aanwezig zijn, dit kunnen wij aan u rapporteren. Mocht u willen weten welke stoffen dit zijn kunnen wij direct een luchtmonster nemen om dit verder op het laboratorium te onderzoeken.

meer informatie over pid meting of voc onderzoek

Filmpje over luchtonderzoek

Voorbeelden van VOC

Wat zijn oplosmiddelen?

Een Oplosmiddel is een vloeistof waarin bepaalde materialen in kunnen worden opgelost. Thuis waar het huishouden wordt gedaan zijn vaak veel producten waar oplosmiddelen in zijn verwerkt. Oplosmiddelen worden vaak gebruikt voor het laten oplossen van een vaste stof voorbeelden hiervan zijn  jodium, zout en pijnstillers, het is voor sommige producten van belang dat zij vloeibaar zijn producten zoals drukinkt schoensmeer en lijmen en tevens voor het verspreiden van geuren wordt het gebruikt denk hierbij aan aftershave, luchtverfrissers, toiletblokken enz.  dan zijn er nog vluchtige oplosmiddelen welke  kunnen worden gebruikt in producten waarbij het van belang is dat iets snel droogt snelle denk hierbij aan middelen zoals  verf.

zie ook onze pagina’s

luchtonderzoek luchtonderzoek

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.