Luchtkanalen reinigen

De luchtkanalen van een luchtbehandelingssysteem vervuilen dusdanig dat na 10 jaar de kanalen gegarandeerd vol zitten met vervuiling. Uiteraard zal de hoeveelheid vervuiling altijd situatie afhankelijk zijn, omdat er bij sommige installaties onderhoud goed wordt bijgehouden en soms helemaal geen onderhoud wordt uitgevoerd. Denk bij het onderhoud aan vervangen van filters, tussentijds onderzoek in de luchtkanalen en de luchtbehandelingskast zelf. Luchtkanalen reinigen is van groot belang om de lucht gezond te houden. luchtkanalen reinigen

Tip die ik u wil geven als u twijfels heeft over de luchtbehandeling

Trek eens, samen met een technische dienst, de luchtbehandelingskast open en kijk naar de filters of kijk indien mogelijk een stukje in een luchtkanaal. het zal u in veel gevallen verbazen in wat voor staat deze is. uiteraard kunnen wij dit ook voor u onderzoeken en rapporteren.

Luchtkanalen reinigen is dus ook erg belangrijk op plekken die minder toegankelijk zijn! Hulp nodig? Neem contact op met Strooming.

Luchtkanalen welke periodiek gereinigd moeten worden

Strooming kan u helpen het reinigen van de luchtkanalen. Vraag meteen uw offerte aan.

Luchtkanaalreinigingbedrijf Strooming

Strooming is binnenmilieu specialist en daar hoort het reinigen van luchtkanalen ook bij. Wij doen onderzoek naar de kwaliteit van de hygiëne van dergelijke installaties door middel van luchtonderzoek van luchtbehandelingskast tot luchtkanalen met fijnstof. Dit is zeer belangrijk omdat je anders in een ongezonde omgeving verblijft.

Wij kunnen voor u de luchtkanalen reinigen met onze speciaal daarvoor bestemde machines en afzuiging.

Filmpje over het onderhoud van klimaatinstallaties op dak van een gebouw:

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.