Onderhoud aan luchtbehandelingsinstallaties

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Wij kunnen voor u onderhoud aan uw luchtbehandelingsinstallatie uitvoeren. Bij het onderhoud kunt u denken aan:

  • Vervangen van filters en v-snarenonderhoud
  • Schoonmaken inductie-units en fancoil units
  • Schoonmaken luchtbehandelingskasten
  • Schoonmaken van heaters enz.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Het onderhouden van  luchtbehandelingsinstallaties is van groot belang. Bij achterstallig onderhoud, of zelfs geen onderhoud vervuilt de installatie dusdanig, dat de luchtkwaliteit daalt. Een gezonde lucht en goede luchtstromen zijn de basis voor een gezonde omgeving.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, wanneer een installatie niet goed en tijdig wordt gereinigd, zal de vervuilde lucht zich door het pand verplaatsen. Dit levert gezondheidsklachten en gezondheidsrisico’s voor de lange termijn op. Wilt u weten of wij ook onderhoud kunnen plegen aan uw installatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onderzoeken en metingen door Strooming:

Strooming is gespecialiseerd in het uitvoeren van metingen en onderzoeken, en het geven van advies op het gebied van binnenmilieu, legionella beheersing en asbest inventarisatie. Wij hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de beste meetinstrumenten en laboratoria. Het onderhouden van  luchtbehandelingsinstallaties, het onderzoeken van luchtstromen en kwaliteit van de lucht, co2 gehalte en koolmonoxide, heeft u binnenklimaatproblemen? Neem dan contact op met Strooming.

Luchtbehandelingsinstallatie onderhouden?

Strooming kan voor u uw luchtbehandelingsinstallatie onderhouden. Wij zorgen voor vervanging van onderdelen waar nodig en hygiënische roosters, filters e.d. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor onderzoek aan uw luchtbehandelingsinstallatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Strooming is gespecialiseerd in het verbeteren van binnenmilieu- en klimaat. Wij onderzoeken en adviseren op scholen en kantoren. Wij voeren diverse soorten metingen en onderzoeken uit. Wilt u advies over het binnenmilieu op uw locatie? Neem dan contact op met Strooming.

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.