Strooming werkt voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren. Wij voeren onderzoek uit op lucht water en grond, materiaal en kunnen dit vanuit behoefte samenstellen denk aan geurproblemen en diverse gasdetectie metingen maar ook laten wij organisaties aan wettelijke verplichtingen voldoen denk aan wetgeving drinkwater en Arbo richtlijnen. Hieronder ziet u een aantal bedrijven waar wij onze diensten voor hebben uitgevoerd. Tevens hebben wij veel tevreden klanten en mensen die wij van advies hebben mogen voorzien zie onderstaande ervaringen. 

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator


"Strooming biedt zowel zakelijke als particuliere oplossingen op het gebied van legionella en binnenmilieu. Wij werken voor grote en kleine bedrijven, maar komen ook voor onderzoek en advies bij particulieren thuis."

Over Strooming

Referenties zijn belangrijk voor ons! klik op het logo en zie hoe klanten onze dienstverlening ervaren!

saybolt-logo

Maanderzand Strooming Samenwerking

OPL-Logo-in-wapenschild (1)

Onze zakelijke klanten

Reviews van particulieren

"Zeer professioneel en duidelijk advies"


★★★★★

5


5


1
Ik vond dat hij zeer professioneel te werk ging en ons duidelijk van advies kon dienen om de luchtkwaliteit waar nodig te verbeteren.

Wat een goede service!


★★★★★

5


5


1
Ondanks vage klachten van geuroverlast heeft de heer de ligt toch de moeite genomen langs te komen en ons van een vrijblijvend advies te voorzien we weten nu wat de mogelijkheden zijn, en kunnen ons nu verder oriënteren, dank daarvoor, wat een goede service!

Geur probleem


★★★★★

5


5


1
"Ik werd binnen 5 minuten gebeld en voelde me meteen serieus genomen."

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.