Montage keerkleppen (beveiligingstoestellen)

Zijn er corrigerende maatregelen nodig om aan wet- en regelgeving te voldoen? Zoals montage keerkleppen, vervangen of verplaatsen van terugslagkleppen (keerkleppen), dan bent u bij Strooming aan het juiste adres. Sinds 1986 houden wij ons al bezig met watervoerende installaties. Wij lossen uw problemen voor uw op!

Waarom is goede montage keerkleppen belangrijk?

Keerkleppen zorgen er voor dat vervuild water niet kan terugstromen in de leidingen. Om er zeker van te zijn dat er alleen schoon water door de leidingen loopt is het van groot belang dat de keerkleppen regelmatig worden gecontroleerd. Wanneer u een collectieve watervoorziening beheert, bent u verplicht om deze keerkleppen jaarlijks te controleren. Deze zogenaamde keerklepcontrole mag u zelf doen, mits u weet waar u op moet letten. Montage keerkleppen aanvragen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Montage keerkleppen door Strooming

Wanneer u al een keerklepcontrole heeft laten uitvoeren en u weet waar er montage keerkleppen moet plaatsvinden, dan kunnen wij op basis van deze gegevens voor u de montage keerkleppen verrichten. Wilt u eerst meer informatie? Dat kan: neem contact met ons op via 010- 220 34 99, of via het contactformulier

Lees ook deze artikelen over legionella preventie:

Advies Strooming

Heeft u informatie die u ons kunt aanleveren zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen, vraag dan hier uw offerte aan.
Uiteraard kunnen wij ook een opname voor u uitvoeren om de benodigde beveiligingstoestellen in kaart te brengen.

Heeft u vragen over legionella preventie, legionella beheersplan, keerklepcontrole, binnenmilieu problemen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Strooming is specialist op het gebied van binnenmilieu en binnenklimaat problemen. Wij lossen deze problemen snel voor u op.

"Wanneer vond in uw gebouw de laatste keerklepcontrole plaats?"

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.