Luchtmetingen voor een Gezonde Werkomgeving

Bij Strooming begrijpen we de essentie van een gezond binnenklimaat op de werkplek. Of het nu gaat om gezondheidsklachten op kantoor of om een preventieve RI&E die luchtmetingen voorschrijft, wij bieden maatwerkonderzoek om uw werkomgeving te optimaliseren.

Waarom Kiezen voor Strooming?

  • Deskundigheid: Met jarenlange ervaring identificeren wij risico’s op uw werkplek, zodat u in een veilige omgeving kunt werken.
  • Maatwerk: Onze aanpak is specifiek afgestemd op uw behoeften, met een meetplan dat naadloos aansluit bij uw situatie.
  • Geavanceerde Technologie: Nauwkeurige metingen en de detectie van mogelijke gezondheidsproblemen worden mogelijk gemaakt door geavanceerde apparatuur.
  • Analyses: Onze diensten omvatten uitgebreide laboratoriumanalyses, afgestemd op uw specifieke vragen en zorgen.
  • Rapportage en Advies: Na het onderzoek ontvangt u een gedetailleerd rapport met meetresultaten en praktische aanbevelingen voor verbetering.
  • Compliance met Normen: We waarborgen dat uw werkplek voldoet aan de geldende ARBO-richtlijnen en normen, inclusief die van de Sociaal-Economische Raad (SER).

 

Ontdek Onze Diensten

  • Luchtmetingen op Kantoor: Van CO₂-niveaus tot vochtigheid, onze metingen bieden een holistisch beeld van uw binnenmilieu. Analyse en rapportage met duidelijke inzichten en adviezen voor verbetering.
  • Luchtmetingen voor Blootstelling: Inzicht verkrijgen in mogelijke risico’s, zoals blootstelling aan stof of oplosmiddelen, met nauwkeurige metingen en beoordeling van laboratoriumresultaten.

 

Uw Gezonde Werkomgeving Begint Hier

Wacht niet tot gezondheidsklachten toeslaan. Kies Strooming als uw partner voor luchtmetingen en blootstellingsmetingen op de werkplek. Samen creëren we een gezonde en veilige omgeving voor uw team. Maak de eerste stap naar frisse lucht en neem contact op met Strooming voor een gezonde werkplek.

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.