Oplossingen op maat

Wat Strooming onderscheidt van andere bedrijven in de branche? Wij luisteren écht, omdat we geloven dat oplossingen altijd beginnen met het stellen van vragen. Klinkt simpel toch? In ieder geval is het ons belangrijkste geheim om geur- en gezondheidsproblemen in ieder pand te verhelpen. En daarvoor zijn we iedere dag met veel plezier in de weer.

Familiebedrijf sinds 1986

Strooming is een echt familiebedrijf. Een groot pluspunt als je het ons vraagt. Kennis en ervaring worden van generatie op generatie doorgeven. In 1986 startte Max leons met Strooming. Een bedrijf gespecialiseerd in watervoerende installaties. Succes bleef niet lang uit. Het geheim zat in de sterke en aanhoudende visie van de heer Leons om opdrachtgevers een compleet ontzorgmodel te bieden. Luisteren, betrokkenheid en verwachtingen overtreffen. Alles voor een tevreden klant!

Eén contactpersoon, één aanspreekpunt

Onze bedrijfsvisie werd in de loop der jaren ingezet voor een breder pakket aan diensten en producten op het gebied van een veilig binnenmilieu. Er ontstonden meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Zo hebben we ons verder gespecialiseerd in luchtkwaliteit, klimaatproblemen en geurproblemen. Dankzij het brede netwerk dat we hebben opgebouwd bij laboratoria, kennis-instellingen en kennispartners kunnen we snel en deskundig acteren. En met gepast advies komen voor ieder probleem. Onze kracht is dan ook één contactpersoon, één aanspreekpunt . Iemand die alles voor u verzorgt.

Klanten van toen en nu

Al meer dan dertig jaar staan vragen bedrijfs- en woningbezitters bij ons voorop. Als de vraag verandert, veranderen wij uiteraard mee. Door nieuwe wet- en regelgeving hebben we de klantvraag zien veranderen en om de klant zo goed mogelijk te bedienen ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid. Inmiddels is ons specialisme dusdanig ontwikkeld dat er diverse afdelingen binnen Strooming zijn ontstaan:

  • Waterveiligheid & legionella preventie
  • Luchtkwaliteit & luchtonderzoek
  • Asbest Inventarisatie
  • Binnenklimaat zakelijk & particulier
  • Geuronderzoek
  • (Emissie)metingen
  • Desinfectie van water, lucht en oppervlakte.

Over Strooming

Jong elan, ervaren bedrijf

Ons lange bestaan heeft ons ervaring gegeven om onze opdrachtgevers dienstverlening van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, iets wat van groot belang is zeker als het gaat om veiligheid. Deze kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Om iedere dag kwaliteit te kunnen bieden is Strooming afhankelijk van een betrokken en deskundig team. Sinds tien jaar is ook Zoon Sam in het familiebedrijf gestapt en samen met Senior wordt de bedrijfsvisie voortgezet.

Gedreven en deskundig

Bij Strooming werken professionals die zich iedere dag een stap verder willen ontwikkelen in hun vakgebied. Constant blijven leren, daar geloven we in. Onze professionals blijven graag op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en zetten die kennis in voor hun dagelijkse werkzaamheden. Allemaal om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

MVO Nederland en organisatie Strooming                                              NOS op 3 en Strooming                                                      RTL7 en organisatie Strooming

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.