Leuk dat je ons bedrijf bezoekt, dank daarvoor! wij kunnen je goed helpen met een lichtmeting! Wij werken voor zowel zakelijk als particuliere klanten!

licht laten meten door Strooming.nlNL-en-BE lichtmeting in Nederland en Belgie

Lichtmeting

Strooming kan voor u een lichtmeting uitvoeren en u adviseren over mogelijke verbeteringen op het gebied van binnenmilieu. Om uw medewerkers zo effectief en optimaal mogelijk te laten werken, is het belangrijk dat er voldoende licht op de betreffende taak valt. Echter spelen ook de kwaliteit, manier van schijnen, verblinding, spiegeling en kleur een rol bij een zo effectief mogelijke werkstructuur.

Waarom een lichtmeting laten uitvoeren?

In het kader van een goed binnenmilieu en goede arbeidsomstandigheden, is het gewenst dat het oog de werkzaamheden zo optimaal mogelijk kan zien en hierbij zo min mogelijk vermoeid, gehinderd of afgeleid wordt.

Het werken met beeldschermen in ruimtes met daglicht leidt vaak tot problemen. Deze problemen manifesteren zich doordat medewerkers, bijvoorbeeld door een spiegeling van licht, zich niet comfortabel voelen en dat op deze manier de productiviteit naar beneden gaat. Ook kan daglicht bij beeldschermwerk onbewust tot gezondheidsklachten leiden. Voorbeelden van dergelijke klachten zijn hoofdpijn, oog klachten, oogirritaties en vermoeidheid.

Heeft u de juiste belichting?lichtmeting

Strooming kan voor u diverse metingen verrichten en u vertellen of u op uw locatie de juiste belichting gebruikt. Het optimaliseren van licht in een werkruimte voorkomt hoofdpijnklachten, bevordert de gemoedstoestand van werknemers en zelfs de creativiteit!

Advies over een lichtmeting?

Wilt u advies over een lichtmeting op uw locatie? Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

  • Advies op maat, úw probleem wordt opgelost
  • U krijgt voorrang bij laboratoria
  • Binnen 24 uur op locatie voor meting of monstername
  • Niet alleen inzicht in het probleem, wij reiken u de oplossing aan
  • Kennis en ervaring als binnenmilieu expert sinds 1986

luchtonderzoek luchtonderzoek

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.