"Gezondheidsklachten, geurproblemen, tocht en lekkage"

Wij onderzoeken je probleem in de woning met speciale meet en monstername apparatuur, geven aan waardoor problemen ontstaan en bieden een duidelijke oplossing!

Ons razend populaire particuliere binnenmilieu / geuronderzoek neemt zorg weg en geeft duidelijkheid!

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Waar wij duidelijkheid in geven:

Leven ik en/of mijn kinderen in een gezonde woning?

Waardoor ontstaan mijn gezondheidsklachten?

Ga ik in een gezonde woning wonen?

Waar komen de geurproblemen in huis vandaan en hoe kom ik er vanaf?

Waar heb ik lekkage of tochtproblemen?

Kosten van dit onderzoek €250,00 excl. btw inclusief voorrijkosten, door heel Nederland en België

Particulier binnenmilieu onderzoek Strooming Nederland en België

luchtonderzoek luchtonderzoek

Bij een verontreinigd binnenmilieu in een woning neemt het risico op gezondheidsklachten sterk toe. Ziekmakers kunnen irritaties veroorzaken aan bijvoorbeeld huid, ogen, luchtwegen en slijmvliezen. Bepaalde fysische aspecten zoals het CO2-niveau, de temperatuur of relatieve luchtvochtigheid kunnen zorgen voor benauwdheid, hoofdpijn, concentratieverlies en comfortbezwaren. Er kan zelfs sprake zijn van gevaarlijke stoffen of levensbedreigende gassen in huis.

Ons particulier onderzoek binnenmilieu biedt dan uitkomst, simpel maar doeltreffend. Wij zetten geavanceerde meettechnieken in die u een duidelijk beeld geven over de gezondheid van uw woning. Binnen no time speuren we problemen op zodat ze kunnen worden opgelost.

In onderstaande video korte uitleg wat wij kunnen met onze apparatuur bij het particulier binnenmilieu onderzoek

Een allesomvattend onderzoek

Gezondheidsklachten? Stankoverlast? Tocht of lekkageproblemen? Met speciale apparatuur en monsternames kunnen we vrijwel alle problemen in uw binnenmilieu voor u onderzoeken. Na afloop geven wij een oordeel of de luchtkwaliteit veilig is, waar een eventueel geur-, tocht- of vochtprobleem zit en wat de oplossing is. Sommige monsters moeten eerst op kweek en worden na ongeveer een week telefonisch of per mail teruggekoppeld. Uiteraard ook inclusief advies.

Afhankelijk van uw situatie passen wij onderstaande technieken toe:

 Hoogfrequentie straling meten wij omdat dit bij gevoeligheid voor straling gezondheidsklachten kan geven.

 Fijnstofconcentratie mag niet te hoog zijn in de woning, wij meten deze fijnstofconcentratie.

 Giftige stoffen in huis zijn slecht voor de gezondheid en komen voor in bouwmateriaal, meubilair en lijmen. Denk hierbij aan formaldehyde, ammoniak en andere vluchtige stoffen die in een woning kunnen voorkomen. Wij beschikken over detectie-apparatuur om deze dampen op te sporen.

 Rottingsprocessen die in het riool voorkomen en het gevaarlijke waterstofsulfide (H2S) veroorzaken. Wij meten of dit gevaarlijke gas de woning binnenkomt.

Koolstofmonoxide (CO) kan door de CV-ketel in de woning terechtkomen. U kunt dit gas niet ruiken, maar het is wel dodelijk. Daarom wordt het ook wel de sluipmoordenaar in huis genoemd. Wij meten of dit gas aanwezig is.

Explosiegevaar (LEL) door een gevaarlijke samenstelling van gassen (vaak uit het riool) waardoor explosiegevaar kan ontstaan. Wij maken met onze apparatuur duidelijk of dit gevaar aanwezig is.

Koolstofdioxide (CO2) en zuurstofgehalte. Wij gebruiken als mens zuurstof en ademen koolstofdioxide uit. Het is dan ook van belang genoeg verversing van zuurstof te krijgen, anders ontstaan diverse gezondheidsklachten. Wij meten de koolstofdioxide en geven aan of dit goed is of moet worden verbeterd.

Relatieve luchtvochtigheid is de luchtvochtigheid in de lucht die grote invloed kan hebben op de gezondheid. Wij onderzoeken met onze klimaatmetingen de luchtvochtigheid en geven advies over verbetering.

Schimmels en gisten in de lucht kunnen verschillende klachten geven. Bijvoorbeeld branderige ogen, een geïrriteerde huid en ernstige longklachten. Wij beschikken over apparatuur om de lucht te bemonsteren en deze schimmels en gisten te toetsen aan de toegestane waarde.

Vochtproblemen kunnen de oorzaak zijn van schimmelvorming. Het is dan ook belangrijk een duidelijk beeld te krijgen van het ontstaan van vocht in de woning. Wij beschikken over een warmtebeeldcamera waarbij wij onder andere lekkages kunnen opsporen.

Problemen achter muren zoals schimmels en ongedierte kunnen wij in sommige gevallen vinden met onze endoscoop. Dit is een camera die op moeilijk bereikbare plaatsen kan komen.

Tochtklachten kunnen niet alleen pijn doen in de portemonnee, maar ook heel vervelend zijn voor de gezondheid. Wij kunnen u met onze technieken aangeven waar deze tochtklachten door ontstaan.

Oncomfortabel licht en geluid kan heel onprettig zijn en in ernstige gevallen slecht zijn voor de gezondheid. Indien nodig hebben wij apparatuur bij ons om hier duidelijkheid over te geven.

Kosten Particulier Binnenmilieu Onderzoek

Strooming kan bovenstaand onderzoek voor u uitvoeren voor een totaalbedrag van
€ 250,00 exclusief btw. Dit bedrag is inclusief reisuren en meetinstrumenten.

Extra optie:
Een uitgewerkte rapportage van het uitgevoerde binnenmilieu-onderzoek voor € 95,00 exclusief btw.


Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Geef per mail duidelijk aan of u het onderzoek wilt laten uitvoeren en of u wel of geen rapportage wilt laten maken van de uitslag.
  2. Geef uw adresgegevens aan ons door en een datum waarop u het onderzoek graag wilt laten uitvoeren. Ons mailadres is info@strooming.nl.
  3. Zodra de afspraak is gemaakt, ontvangt u een factuur. Die vragen wij u te voldoen direct na uitvoering. Wij hebben geen pinapparaat bij ons.
  4. U zorgt dat er iemand thuis is op de dag van het onderzoek. Bij afwezigheid worden onderzoekskosten doorbelast. (Zonde, voorkomen dus!)
  5. Wij kunnen in vrijwel iedere situatie helpen, maar ons onderzoek is en blijft een momentopname. Dat maakt dat wij geen aansprakelijkheid aanvaren.

We hopen dat ook u snel kunt genieten van een gezond en veilig binnenmilieu!Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Strooming B.V. van toepassing. Die vindt u op onze website: www.strooming.nl en ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

"Zeer professioneel en duidelijk advies"


★★★★★

5


5


1
Ik vond dat hij zeer professioneel te werk ging en ons duidelijk van advies kon dienen om de luchtkwaliteit waar nodig te verbeteren.

Zeer tevreden, gewoon heel goed


★★★★★

5


5


1
Ben zeer tevreden en een aanrader wanneer u stank of dergelijke overlast heeft. Gewoon heel goed.

Binnen een half uur werd ik gebeld


★★★★★

5


5


1
Zelden hebben wij zo snel, zo professioneel en vriendelijk hulp gekregen van een bedrijf. Na het verzenden van onze e-mail waarin het probleem gesteld was, nam Sam De Light van Strooming binnen een half uur contact met ons op. Geduldig luisterde hij naar ons verhaal en bood aan om zo snel mogelijk langs te komen. Binnen 24 uur heeft hij in en om onze woning metingen verricht. Hij heeft ons uitgebreid verteld wat deze metingen inhielden. Na zijn bevindingen nam hij rustig de tijd om alle voor -en tegens van eventuele volgende procedures te bespreken. Zijn adviezen waren heel duidelijk en maakten het voor ons heel makkelijk om tot een goede beslissing te komen. Het was hele opluchting om in een nare en ongezonde situatie, waarin alles ongrijpbaar is en je overgeleverd bent aan de kennis en bevindingen van een ander, een betrouwbaar en professioneel werkend bedrijf te treffen. Heidi Smit, Den Haag e-mailadres en telefoonnummer op aanvraag beschikbaar

Sam de Ligt, CEO Strooming B.V.

" voor slechts €250 excl. btw een alles omvattend luchtkwaliteitsonderzoek!"

Sam de Ligt, CEO Strooming B.V.

Strooming bekend van: Lucht-ionisator Lucht-ionisator

Bekijk het NOS fragment

Strooming NOS luchtonderzoek

luchtonderzoek luchtonderzoek

Particulier Geuronderzoek:

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid.